God rådgivning omkring produktet - kåret som den bedste keddel de sidste 8-10 år - Billigere end fjernvarme - Man kan kører kaskade på kedlerne

ATAG A285EC

​ATAG har med A285EC skabt en ny højteknologisk kompakt væghængt gaskedel

Det er godt at vide at A-kedlen sørger for Deres behov, baseret på pålidelige og rolige omgivelser til et dejligt og behageligt hjem, ikke desto mindre er det meget bekvemt, at alle justeringer til opvarmning og varmt vand kan foretages direkte foran det oplyste LCD diesplay- kontrol panel.

Denne A285EC kedel, starter ved en tredjedel af varmtbrugsvand, varmeveksleren i aftræksrøret forvarmer det kolde vand og sænker dermed røggastemperaturen, der går op gennem skorstenen, det giver god økonomi.

Pumpen er en højteknologisk modulerende pumpe, med høj virkningsgrad, som er påkrævet for at denne kedel kan virke på både maks. og minimumsbelastning.

Denne ATAG A- serie, der har en OSS- varmeveksler. ATAG veksleren er en eksklusiv in-house udvikling, med den lige rør-teknik, i rustfri stål som står i forhold til de fleste ribbede varmveksler, fremstillet i aluminium. Dette giver en bedre varmeoverførsel og dermed lavere røgtemperatur.

Stænksikker kappe (IPX4D) på kun 50 cm i bredden og stadig med en ydeevne, som en større kedel, med varmtvandsbeholder. Ingen andre kommercielle kedler, eller tilgængelige kombikedler kan præstere disse dataer. Brugsvandsydelse på 16,3 L i minutten à (45°C) kombineret med 24 kw (kedelmærke). Den usædvanlige hurtige tid, fra man åbner for det varme vand, til det er fremme ved tappestedet, det er komfort, og giver denne klasse nye dimensioner

Især for brugerne vil det spille en rolle på de langsigtede omkostninger. Det er her
at ATAG A 285EC har sine evner til fulde. Kedlen har en god vedligeholdseskonstruktion med høj kvalitet og med lave komponentomkostninger.

Dette er sammen med det lave energiforbrug attraktivt.

Det opnås gennem den tredje varmeveksler som opvarmes af den restenergi der er i røggassen, inden den kommer ud i aftrækket.

Denne Downstream varmeveksler er selvfølgelig fremstillet i rustfri stål og giver en meget lav røggastemperatur på bare 26°C. Den understøtter dermed den rustfrie stålpladeveksler og det er genialt med den indbygget primær energibesparende løsning.

Den komplette A serie er velegnet til enfamiliehuse og ejendomme på optil 16 etager og hvor skorstenen kan deles.

Diverse dokumenter:

Firma

ATAG/CALDO ApS

CVR: 28293488​

Kontakt

Telefon: +45 45 87 71 11

E-mail: os@caldo.dk